Etion dat zijn wij samen. Regelmatig krijgen we verschilmakers aangereikt vanuit onze leden-community. Dit is er zo één, die wij via Eeuwig Etion onder de aandacht willen brengen van ondernemend Vlaanderen:
Groep Gidts verbindt en ondersteunt Dominiek Savio en Mariasteen. Ze creëren kansen samen met en voor personen met een beperking in de domeinen zorg, onderwijs en tewerkstelling. Op elke vraag zoeken ze een gepast antwoord. Ze werken hiervoor intens samen binnen de groep en met externe partners.
Hun Fonds Research & Innovation zamelt financiële middelen in voor wetenschappelijk onderzoek en voor de ontwikkeling en implementatie van innoverende technologieën in zorg, onderwijs, wonen en werk voor mensen met een beperking.
Om dit fonds te steunen organiseerde Groep Gidts op 20 maart in Diksmuide voor de vijfde keer Move Forward. En dat werd een bijzondere editie! Maar liefst 5 top-chefs – samen goed voor 6 sterren – gingen in een unieke samenwerking met de horeca-medewerkers bij Mariasteen aan de slag voor een ongetwijfeld excellent gastronomisch diner.
Deze chefs waren: Maarten Bouckaert (Castor, Beveren-Leie), Mattias Maertens (M Bistro, Nieuwpoort), Michael Vanderhaeghe (Hostellerie Saint Nicolas, Elverdinge), Michaël Vrijmoed (Vrijmoed, Gent) en Tim Saint Germain (Salons Saint Germain, Diksmuide). Ook volgend jaar wordt Move Forward opnieuw georganiseerd!
VERSCHILFACTOR
In ons jubileumjaar zetten we ook verschilmakers uit onze community in de kijker. Initiatieven waar onze leden zich voor inzetten én die via Eeuwig Etion extra aandacht en steun verdienen.